Confettura di Pera e Passito 280 grammi - Sceltixte

Пекмез од крушке и пасито 280 гр

Цена €8,00
/
са ПДВ-ом

<п> Пекмез од крушке и пасито садржи само одабрано и ручно прављено италијанско воће, по традиционалној рецептури и без додатака. Производ се пакује ручно.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

TI INVITIAMO A PROVARE

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)