Terre Dei Buth Frizzante ROSE Special cuvée - Tappo CORONA - Sceltixte

Терре Деи Бутх Спарклинг РОСЕ Специал цувее - ЦОРОНА цап

Цена €7,00
/
са ПДВ-ом
<п6цоунт </п6> на лагеру

<п> <т0> ЗЕМЉЕ БУТХ <т1> <п> Фриззанте Росе се добија од мешавине грожђа Глера и Рабосо. <бр> Садржи свежину грожђа Глера и наговештаје црвеног воћа које даје грожђе Рабосо. <бр> Фриззанте Росе - Органско и веганско вино <п> <т2> <п> <п> <т0> Алкохол <т1> 10,50% алц. / Вол <п> <т0> Преостали <т1> <т0> шећер <т1> 13-14 гр. / литар <п> <т0> Киселост <т1> <т0> укупно <т1> 5-6 гр. / литар <п> <т0> Перлаге <т1> <т0> и боја <т1> Суптилна ефервесценција. Светло ружичаста боја <п> <т0> Мирис <т1> Садржи свежину грожђа Глера и назнаке црвеног воћа које даје грожђе Рабосо <п> <т0> Парови <т1> Савршено иде уз тестенину, пицу и летње салате. <п> <т0> Температура сервирања <т1> 6-8 ° Ц

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)